SEITAN-KEBABIA, PAAHDETTUJA PAPRIKOITA JA FETAJUUSTOA

Sopii Grillaukseen

  • 1 iso punainen, vihreä ja keltainen paprika
  • Suolaa ja pippuria
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 tl meirami- ja persiljasilppua
  • 1 tl rosmariinisilppua
  • 50g kokojyväleipää murustettuna
  • 1 sitruunan raastettu kuori
  • 2-3 rkl oliiviöljyä
  • Kourallinen Kalamata-oliiveja siivuina
  • n. 100g Feta-juustoa kuutioina (tehdäksesi vegaanisen version, korvaa Feta-juusto vastaavalla vegaanisella tuotteella)
  • 230g Vegemin Seitan-kebabia

 

Paahda paprikoita kuumassa grillissä sopivasti ja välillä käännellen, kunnes kuori alkaa tummua. Laita paprikat kannelliseen rasiaan muutamaksi minuutiksi muhimaan, niin kuori irtoaa helposti. Kuori ne sitten ja poista siemenet.

Leikkaa paprikat palasiksi ja asettele ne uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoittele keskenään yrtit, leivänmurut, valkosipuli ja sitruunankuori. Mausta pippurilla ja lisää oliiviöljy sitovaksi aineeksi.

Kaada seos paprikoiden päälle, sekä lisää oliivit ja fetajuusto. Paahda paprikat rapeiksi uunissa 220 asteessa 10-15 minuuttia.