Lämmin Perunasalaatti

  • 6 kiinteää perunaa
  • nippu ruohosipulia
  • 200g Vegemin Seitankebabia
  • 4 rkl kapriksia
  • 1 dl ruokaöljyä
  • suolaa
  • pippuria
  • saksanpähkinöitä

Pilko perunat suupalan kokoisiksi, hienonna ruohosipuli ja leikkaa samalla myös kebab-lastut hieman pienemmiksi. Sekoita perunat, kebab, ruohosipuli, kaprikset, öljy ja mausteet kulhossa. Jaa ainekset neljään liekinkestävään vuokaan ja kypsennä tulipesässä. Tässä voi mainiosti käyttää myös tähteeksi jääneitä keitinperunoita, jos edelliseltä aterialta on sellaisia sattunut jäämään. Tällöin riittää, että lämmittelet pilkotut perunat ja muut osaset vuoissa suoraa kivien päällä. Ripottele vielä lämpimän salaatin päälle saksanpähkinöitä tai muuta koristetta.